Diensten

Conntact heeft tot doel om op een vertrouwde en persoonlijke manier een waardevolle bijdrage te leveren aan een tevreden (potentiële) klant voor de ondernemer. Alle diensten zijn daarop gericht.

Klantenwerving

Klantenwerving

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar nieuwe klanten. Conntact helpt u om deze klanten te vinden. Hiervoor bieden we verschillende diensten aan. Zo helpen we u bij het versturen en opvolgen van mailings. Daarnaast zorgen we dat beurscontacten en uitgebrachte offertes worden opgevolgd. We ondersteunen u bovendien graag bij het opzetten en uitvoeren van wervingsstrategieën, marktonderzoeken en internationale campagnes.

Telefoonservice

Telefoonservice

Telefonisch contact met een organisatie is voor klanten een waardevolle vorm van communicatie. Op deze manier weten ze dat er naar hen wordt geluisterd. Om de klant hierin van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om als organisatie optimaal bereikbaar te zijn. De telefoonservice van Conntact helpt u hierbij. Wij staan uw klanten snel en professioneel te woord en zorgen voor een juiste afhandeling van het gesprek. Hiermee nemen we u tijd en moeite uit handen en bent u altijd bereikbaar. Zelfs in de vakantieperiodes.

Speciale servicediensten:

All-Inclusive Vakantieabonnement

APK-Telefoonservice

Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning

Conntact is dé specialist op het gebied van marketing en sales. We ondersteunen u daarom graag bij verschillende werkzaamheden op dit gebied. Zo zorgen we voor goed gevulde agenda’s van de afdelingen marketing en sales, vertegenwoordigen we uw organisatie op beurzen en helpen we bij het schrijven en optimaliseren van websiteteksten. Bovendien delen we onze kennis graag met onze klanten. Dit doen we in de vorm van praktische marketing- en salestrainingen en door coaching van telemarketeers op de werkplek. Op deze manier helpen we de verkoop van uw organisatie vooruit.