Telefoonservice

Telefonisch contact met een organisatie is voor klanten een waardevolle vorm van communicatie. Op deze manier weten ze dat er naar hen wordt geluisterd. Om de klant hierin van dienst te kunnen zijn, is het belangrijk om als organisatie optimaal bereikbaar te zijn. De telefoonservice van Conntact helpt u hierbij. Wij staan uw klanten snel en professioneel te woord en zorgen voor een juiste afhandeling van het gesprek. Hiermee nemen we u tijd en moeite uit handen en bent u altijd bereikbaar. Zelfs in de vakantieperiodes.

Speciaal voor autobedrijven:

APK-Telefoonservice

APK-Telefoonservice:

U als ondernemer verstaat uw vak en werkt hard om uw klanten tevreden te houden, maar vaak heeft u handen tekort om uw klanten de juiste aandacht te geven die zij nodig hebben. Een ondernemer die vandaag de dag niet goed presteert bij zijn/haar klanten heeft er iedere dag minder. Klanten bepalen de groei en bloei van bedrijven meer dan ooit. Men heeft in de autobranche keuze te over. Consumenten willen zaken doen met de beste spelers.

Onze klant, één van de autobedrijven waarmee wij succesvol samenwerken, heeft haar klanten geïnformeerd over haar samenwerking met Conntact:

‘Omdat wij geloven dat onze klanten écht geholpen willen worden, stellen we alles in het werk om onze klanten te helpen. Onze collega’s van Conntact benaderen u telefonisch om u te herinneren aan uw onderhoudsbeurt of APK. Voor ons is het erg belangrijk om u, onze klant, de juiste aandacht te geven die wij hoog in het vaandel hebben’.